Lauri Salmi

Järviaddikti, insinööri ja innokas improilija Lauri Salmi ohjaa ja näyttelee Tampereella mm. YesFinland-improakatemialla sekä Improvisaatioteatteri Heitossa. Lauri on myös ImproAapisen luoja sekä Komediaradio-podcastin vakioääni.

Lauri Salmi

Ohjaus

Improvisaatioteatteri

Improvisaatio-teatteri

Improa improvisoijille. Laurin ohjaamat kurssit ja työpajat ovat yhdistelmä innostavaa hauskanpitoa ja tavoitteellista kehittymistä improvisaation eri osa-alueilla.

Improa teatteriin

Impro ja sen metodit tarjoavat perinteisen teatterin harrastajille virkistävää ja näyttelijänkokemusta avartavaa läsnäoloa kohtauksissa ja hahmoissa.

Tutustumistunnit

Tutustumis-tunnit

Improvisaatio on täydellinen vastapaino hektiseen arkeen! Tutustu improvisaatioon, seuraa omia impulssejasi, leiki, pelaa ja naura muiden seurassa.

Improa juhliin

Haluatko jotain erilaista synttäreille, polttareihin, illanistujaisiin tai kesäpäivään? Improvisaation kokeilu on pitkään muistuva ja varmasti viihdyttävä elämys.

Improa töihin

Kommunikoi, kuuntele ja improvisoi. Mokaa, naura ja inspiroidu. Ryhmäyttävä improvisaatioharjoitus sopii täydellisesti työpaikoille ja työhyvinvointipäiville.

Työpajat & Teemat

  1. Kohtaustyöskentely
  2. Musiikin inspiroima improvisaatio
  3. Uudet pitkät esiintymistekniikat
  4. Freeform – Vapaa improvisaatio
  5. Näytelmäimprovisaatio
  6. Komediallinen improvisaatio
  7. Armando – Inspiroitunut impro
  8. Ryhmäkohtaukset ja ryhmäimpro
  9. Mimiikka ja lavan käyttö
  10. Inspiroi itseäsi ja muita

Yhteydenotto

Työpajoista ja muista ohjausmahdollisuuksista voi tiedustella sähköpostilla osoitteeseen lauri.salmi7 (at) gmail.com tai Facebookissa!