Improvisaatioteatteri Jyväskylässä

Esityskalenteri

Esiintyvät improvisaatioteatterit Jyväskylässä

Ässiä Hatusta

Rohkea ja ennakkoluuloton improryhmä Ässiä Hatusta syntyi jo vuonna 2005 Jyväskylän ylioppilasteatterin jäsenistön keskuudesta.

Perinteisten klubi-keikkojen, yksityistilaisuuksien ja teatterinäytelmien lisäksi Ässät tekevät myös performansseja improvisaatioteatterin keinoin.

Improvisaatioteatteri Jyväskylä

Mieletön Sitruuna

Räjähtävä improvisaatioteatteri pihistää pullat rusinasta ja pistelee ne yleisön poskeen!

Esityksissämme on tunnetta, naurua ja uskomattomia elämänkohtaloita. Heittäydymme tarinoihin mielen ja kehon notkeudella, joka on vertaansa vailla. Sano joo ja tule mukaamme mielettömiin maailmoihin!

Mieletön sitruuna

Impropaatti

Impropaatti on Jyväskylässä toimiva improvisaatioteatteriyhdistys, jonka tarjontaan kuuluvat niin harrastusmahdollisuudet kuin tilauskeikatkin.

Olemme vetäneet ympärivuotisia improryhmiä eri-ikäisille harrastajille 20 vuotta. Otamme uusia jäseniä syksyisin, ole yhteydessä, jos haluat mukaan improilemaan kanssamme!

Impropaatti-improryhmä

Improvisaatiokurssit Jyväskylässä

Osuuskunta Kuje

Kuje on Jyväskyläläinen kulttuuriosuuskunta, joka tarjoaa muiden draama- ja koulutuspalveluiden lisäksi improvisaatiokursseja sekä suomeksi että englanniksi.

ImproKampus

Kujeen ImproKampus tarjoaa monipuolista improvisaation opetusta sekä suomeksi että englanniksi. 

ImproKampuksella pääsee rennossa ilmapiirissä kokemaan ja oppimaan muun muassa improvisaatioteatterin työkaluja, läsnäoloa, kuuntelemista, heittäytymistä uusiin tilanteisiin, esiintymistaitoa sekä riskinottoa.

ImproKampus logo